Forum dyskusyjne Polskiego Serwisu Kobiet magazyn, magazin, publikacja, press, service, serwis, donosy, kobiety, women, niepełnosprawni, niepełnosprawna, girl, dziewczyna, sukces, organizacja, fundacja, instytucja, polityka, wybory, zdrowie, moda, uroda, makijaż, kosmetyki, fryzura, szkoła, szkolenia, prawo, praca, konferencje, dom, rodzina, porady, kluby, sport, prasa, aborcja, antykoncepcja, mężczyzna, men, dziecko, macierzyństwo, kuchnia, potrawy, napoje, alkohol, sklepy, okulary, torby, buty, zegarki, pokazy, lodówki, pralki, agd, kredyt, ubezpieczenia, imprezy, meble
 Zarejestruj się u nas lub też zaloguj, jeśli posiadasz już konto. 
Użytkownik:    Hasło:   
Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie    
Obecny czas to Wto Wrz 07, 2010 10:24 am

Serial Wywalczona sprawiedliwość na Zone Reality

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum dyskusyjne KOBIETY.PL - Strona Główna -> Po godzinach
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
zuzka_s

PostWysłany: Pon Mar 15, 2010 11:25 am    Temat postu: Serial Wywalczona sprawiedliwość na Zone Reality Odpowiedz z cytatem

Parę dni temu odkryłam na zone reality dokumentalny serial "Wywalczona sprawiedliwość",gdzie prowadzącą jest Erin Brockovich (ta prawdziwa). W każdym odcinku pokazują trzy historie o kobietach, które zdecydowały się wbrew całemu światu walczyć o sprawiedliwość dla swoich bliskich. Te historie są na tyle dramatyczne, że czasami to aż mi się łza w oku kręci.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum dyskusyjne KOBIETY.PL - Strona Główna -> Po godzinach Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: